У Львові люди з особливими потребами розпочали створення серії картин (ФОТО)

Юлія Субота  |  Вівторок, 15 вересня 2015, 15:58
15 вересня у центрі міста четверо неповносправних дали старт благодійному проекту "Такі різні - такі рівні".
У Львові люди з особливими потребами розпочали створення серії картин (ФОТО)

Сьогодні, 15 вересня, у центрі Львова розпочалась тривала творча акція, мета якої соціалізувати та долучити до прекрасного людей з особливими потребами. Так, четверо неповносправних, проте не менш талановитих, осіб нині під керівництвом художників створили пейзаж на львівську тематику. 

"Такі різні - такі рівні" - це спосіб привернути увагу громадськості до проблем неповносправних громадян, які через життєві обставини фактично випадають з соціального життя міста.

Акція особлива ще й тим, що є початком масштабного проекту та має фінансову складову: твори, які буде створено руками людей з особливими потребами можна буде придбати, а всі виручені кошти буде спрямовано на допомогу неповносправним: 

"Акція є початком масштабного проекту. В рамках цього проекту проходитиме малювання картин в різних містах України. Після цього ми плануємо організувати загальний аукціон і кошти, які сподіваємось вилучити з продажу цих картин, будуть використані на облаштування пандусів та інших технічних прилаштувань для потреб інвалідів", - зазначив один із організаторів події Андрій Федуняк.

Сьогоднішній захід - лише початок, наступного тижня акція пройде на Хуторівці, у реабілітаційному центрі. Загалом у рамках акції люди з особливими потребами створять близько 20 картин. 
 
 
 
comments powered by HyperComments