До Львова привезли виставку картин бійців АТО "Мандрівки творчої криївки. Творчі кілометри" (ФОТО)

Юлія Субота  |  Вівторок, 4 серпня 2015, 18:28
У приміщенні Львівського палацу мистецтв розпочалась виставка картин, створених бійцями АТО.
До Львова привезли виставку картин бійців АТО "Мандрівки творчої криївки. Творчі кілометри" (ФОТО)

Сьогодні, 4 серпня, у Львові розпочалась благодійна виставка картин, авторами яких є бійці АТО, експозиція має символічну назву "Мандрівки творчої криївки. Творчі кілометри".

Львів`яни мають змогу не просто прийти та переглянути роботи українських воїнів, але й долучитись до доброї справи: кожну з предствлених робіт можна купити, а всі кошти з імпровізованого аукціону буде вкладено у реабілітацію військових та подальші мандрівні виставки.

Як розповіла "Справжній Варті" автор ідеї творчої реабілітації, керівник реабілітаційних проектів для військових, засновник та голова правління благодійного фонду "Творча криївка" Віталіна Маслова, у першу чергу організація спрямовує свої зусилля на те, аби реально допомагати кожному окремому бійцю:

"Ми не діємо по якійсь накатаній схемі: у кожному місті ми в першу чергу дивимось по ситуації хто і чого потребує у цей час і лише після оцінки ситуації організовуємо той чи інший захід. Це стосується не лише самих бійців, але й волонтерів, які долучаються до наших проектів", - розповіла пані Віталіна. 

Загалом на виставці представлено майже сотня робіт, до створення яких долучились бійці різного віку та рангу. З Львівщини у проекті взяло участь троє хлопців, двоє з яких вже завершили реабілітацію та повернулись на фронт. 

Львів`яни мають змогу переглянути "Мандрівки творчої криївки. Творчі кілометри" лише до 9 серпня, а вже наступного тижня на роботи чекатиме Прага.

 
comments powered by HyperComments