На благодійному ярмарку у львівському парку Культури збирали кошти на лікування онкохворої (ФОТО)

Юлія Субота  |  Неділя, 2 серпня 2015, 23:54
2 серпня у Львові благодійники взялись допомагати онкохворій дівчинці.
На благодійному ярмарку у львівському парку Культури збирали кошти на лікування онкохворої (ФОТО)

2 серпня, у львівському парку Культури та відпочинку ім. Богдана Хмельницького розпочався благодійний ярмарок "Добро своїми руками", на якому небайдужі люди збирали кошти на лікування онкоховрої Насті Крупик.

На ярмарку можна було придбати різноманітні прикраси, елементи декору та смаколиками. Окрім цього, для відвідувачів приготували розваги: усі охочі можуть нанести на тіло малюнки хною, погратися із дресированими собаками та відвідати цікаві майстер-класи. 
 
Аби підтримати хвору дитину на дійство завітало чимало львів`ян, які не лише купували запропоновані товари та їжу, але й залишали пожертви на лікування Насті у спеціальних скриньках. 
 
Кошти, які вдалось виручити під час благодійного ярмарку буде передано на лікування Насті, яка зараз перебуває у Ізраїлі, де за повний курс лікування потрібно заплатити 70 тис. доларів.
 
Станом на сьогодні стан здоров`я Насті покращується, тож є всі підстави сподіватись, що завдяки небайдужим людям та кваліфікованим лікарням, дівчинка зовсім скоро переможе хворобу. 
 
 
comments powered by HyperComments