У Львові встановлять спеціальні урни для прибирання за тваринами

Юлія Субота  |  Вівторок, 28 липня 2015, 20:25
До кінця року на вулицях міста з`являються спеціалізовані урни, які дозволять господарям тварин прибирати за своїми улюбленцями.
У Львові встановлять спеціальні урни для прибирання за тваринами

У Львові стартує новий еко-проект, який передбачає встановлення спеціалізованих урн на вулицях міста (парки, сквери, спальні райони). Мова йде про 50 спеціальних станцій для прибирання за тваринами, зокрема, собаками.

Проект "Встановлення спеціальних станцій для прибирання за собаками" громадської ініціативи Dog-Friendly City переміг у всеукраїнському еко-конкурсі. На реалізацію проекту ініціатива отримає 120 тисяч гривень.

Окрім цього у Львові буде облаштовано 10 зон для собак, де господарі зможуть вільно гуляти зі своїми улюбленцями та не створювати незручностей для навколишніх, перща з яких має з`явитись у Парку культури вже цієї осені. 

"Ми можемо ділити майданчик на зони, також мають бути такі тамбурні входи і виходи. Вони мають бути облаштовані з відповідним покриттям. Для того, щоб собака себе вільно почувала і господар міг відпочити під час цього вигулу, то мають бути спеціальні снаряди, так звані аджиліті. І, звичайно, це місце має бути комфортне", - розповіла куратор молодіжних проектів міської ради Юлія Ткаченко.

 

 

 

comments powered by HyperComments