«Ніч у Львові» скликає на екскурсії підземеллями, арт барбекю і вуличні вистави

Валерій Шмаков  |  Середа, 8 липня 2015, 11:11
З 10 до 12 липня львів’яни та гості міста зможуть відвідати нічні екскурсії старовинними храмами, музеями та театрами Львова та дізнатись багато цікавих фактів з історії міста.
«Ніч у Львові» скликає на екскурсії підземеллями, арт барбекю і вуличні вистави

Традиційно у місті двічі на рік у липні та листопаді проходить промоційна акція «Ніч у Львові». Цьогоріч літній проект відбудеться під гаслом духовності, а кожен з трьох днів матиме свою тематику: театр, музика, кіно. Багато місць будуть відкриті вперше для загалу.

Зокрема, вперше для відвідувачів проведуть екскурсію хорами у Гарнізонному храмі св. апп. Петра і Павла, які знаходяться на висоті близько 20 метрів. Однак, з питань безпеки вхід з дітьми до 12 років заборонений. Проте, малечі буде цікава екскурсія підземеллями Гарнізонного храму.

Для вечірньої екскурсії також свої двері відчинить Вірменський кафедральний собор, де лунатимуть вірменські духовні співи.

Окрім цього вночі можна буде піднятися на оглядовий майданчик вежі храму Св. Ольги і Єлизавети.

На гостей чекатиме ексклюзивна екскурсія чудотворними іконами «Дорога правди та добра». А під час екскурсії «Княжий Львів» гості зможуть відвідати та дізнатися історію та легенди найстаріших церков міста. Також учасників «Ночі у Львові» чекають відвідини найбільшого музею української писанки та екскурсія в храм Всіх Святих Святопокровського жіночого монастиря (монастир Бенедиктинок).

Детальніше ознайомитись з програмою заходів «Ночі у Львові», спланувати свій нічний маршрут, чи придбати квитки на можна тут.

 
comments powered by HyperComments