Прощання зі співаком Владіславом Левицьким розпочнеться сьогодні під Львовом

Юлія Субота  |  Субота, 4 липня 2015, 20:12
Попрощатись з відомим українським співаком можна буде з сьогоднішнього вечора й до ранку.
Прощання зі співаком Владіславом Левицьким розпочнеться сьогодні під Львовом

Сьогодні, о 21.00 розпочнеться прощання з відомим львівським співаком та музикантом Владіславом Левицьким, який загинув 2 липня у страшному ДТП разом зі своєю сестрою та племінницею. 

Попри можливість поховати Владіслава на Личаківському кладовищі, рідні вирішили поховати артиста у рідному селі Муроване, що за кілька кілометрів від Львова. 

У зв`язку із великою кількістю бажаючих попрощатись із артистом, прощання буде тривати від 21:00 сьогодні до 06:00 ранку 5 липня. Сам похорон розпочнеться о 12:00.

Рідні та близькі просять усіх прихильників, які бажають провести Владіслава у останній шлях зробити це до ранку, аби дати рідним та друзям спокійно попрощатись з ним та близькими, що були з ним в одній машині.

Додамо, що Владіслав Левицький потрапив у ДТП вночі, 2 липня на автодорозі Львів-Тернопіль, у селі Велика Вільшаниця Золочівського району. За попередніми даними відбулось лобове зіткнення із вантажівкою, яка протягнула автомобіль співака 25 м.

30-річний артист та його 33-річна сестра загинули на місці, 7-річна племінниця Левицького померла по дорозі у лікарню. Висловлюємо щирі співчуття близьким.  

comments powered by HyperComments