Мешканці двох районів Львова отримали нову амбулаторію

Юлія Субота  |  Четвер, 11 червня 2015, 14:28
Для мешканців Залізничного та Франківського районів Львова відкрили нову амбулаторію сімейної медицини
Мешканці двох районів Львова отримали нову амбулаторію

Сьогодні, 11 червня, для мешканців Залізничного та Франківського районів Львова відкрили нову амбулаторію сімейної медицини . Медичний заклад комунальної 5-ї міської клінічної поліклініки на вул. Любінській, 94 є третім закладом такого типу у складі поліклініки, а обслуговуватись у  ньому зможуть понад 9 тисяч мешканців прилеглих районів, повідомляє прес-служба львівської міськради.

В приміщеннях, де розмістилась нова амбулаторія сімейної медицини ремонт завершили в кінці травня та витратили на це понад 800 тис грн з міського бюджету. Додатково для облаштування кабінетів виділили ще 35 тис грн. та 102 тис грн позабюджетних коштів, зазначають у міськраді.
 
До структури новоствореної амбулаторії входить 6 сімейно-територіальних дільниць. Усі кабінети амбулаторії розміщені на першому поверсі житлового будинку: реєстратура, хол, кабінети завідувача і старшої медичної сестри, 3 кабінети сімейних лікарів, маніпуляційний кабінет, кабінети щеплень, персоналу, зберігання інвентарю. Загальна площа амбулаторії – 151,3 м. кв.
 
Загалом, в амбулаторії на вул. Любінській, 94 будуть працювати 7 сімейних лікарів, 9 медичних сестер загальної практики сімейної медицини, медичні сестри процедурного кабінету і кабінету щеплень.
 
Амбулаторія працюватиме в будні дні з 08:00 до 19:00.
 
 
comments powered by HyperComments