Львівське "Динамо" стало чемпіоном України з водного поло (ФОТО)

Юлія Субота  |  Неділя, 7 червня 2015, 14:58
7 червня у Львові відбувся поєдинок за чемпіонство.
Львівське "Динамо" стало чемпіоном України з водного поло (ФОТО)

Сьогодні, 7 червня, відбулась фінальна гра за звання чемпіона України між командами "Динамо" (Львів) та "Слобожанець" (Харків). Попри те, що львівські спортсмени стали чемпіонами достроково, гра вийшла напруженою та цікавою.

Попри те, що "Динамо" з року в рік підтверджує своє чемпіонське звання, харківчани проявили характер та не поступились господраям, виборовши мінімальну перемогу (7:8).

Прийти повболівати за свої улюблені команди та подивитись на яскравий матч з водного поло прийшло чимало вболівальників, серед яких не лише пересічні любителі та фанати, а й представники місцевої влади та чемпіонки світу із шахів сестри Музичук. 

Чи то динамівці не грали у повну силу, будучи чемпіонами достроково, а чи "Слобожанець" зіграв у повну силу і настільки вдало, що зумів заблокувати суперника та реалізувати свої гольові моменти, у результаті харківські хлопці раділи перемозі більше, аніж чемпіони.

Отож, привітаємо львівське "Динамо" з перемогою у XXIIIІ чемпіонаті України з водного поло серед чоловіків. "Слобожанець" з Харкова та "Іллічівець" з Маріуполя зайняли друге та третє місця відповідно. 

comments powered by HyperComments