ЛКП "Лев" тепер відкрите для відвідувачів щоденно

Юлія Субота  |  Четвер, 28 травня 2015, 13:57
Тепер знайти чотирилапого друга та зробити добру справу стало ще простіше.
ЛКП "Лев" тепер відкрите для відвідувачів щоденно

У  ЛКП "Лев" нововведення: відтепер кожен львів`янин може у будь-який зручний для себе день прийти до притулку для собак та обрати собі вірного друга, або ж просто поспілкуватись із тваринами, допомогти вигулом чи матеріально.

Якщо раніше вільний вхід на територію притулку був лише у визначені дні, то тепер ЛКП працюватиме щодня без вихідних, з 8:00 до 20:00. Керівництво притулку сподівається, що у такий спосіб вдасться за коротший термін прилаштовувати у добрі руки більшу кількість тварин:

"У Європі – одна собака на 10 людей, а в нас – одна на 20 мешканців міста. Тож у нас щонайменше 50 тисяч собак. Ми легко вирішили б проблему з безпритульними, якби серед тих 50 тисяч була бодай найменша частка, хоча б 10-15%, бездомних собак, а не лише породистих", - додав директор ЛКП "Лев" Олег Мацех.

Статистика закладу на сьогодні доволі невтішна, адже потік собак набагато більший, аніж відсоток собак, які знайшли нову домівку та господаря. Так, лише за день працівники ЛКП виловлюють 3 собаки. До слова, протягом одного тижня вдається прилаштувати від 1 до 3 собак. 

 

 
comments powered by HyperComments