У Львові волонтери утворили живий ланцюг "Тримаймося разом" (ФОТО)

Юлія Субота  |  Субота, 23 травня 2015, 17:45
23 травня у місті відсвяткували День героїв живим волонтерським ланцюгом.
У Львові волонтери утворили живий ланцюг "Тримаймося разом" (ФОТО)

Сьогодні, 23 травня у рамках святкування Дня Героїв на львівській площі біля пам`ятника Тарасові Шевченку зібрались кількасот волонтерів, аби разом об`єднатись у живий ланцюг "Тримаймося разом".

Метою акції є об`єднання різних волонтерських організацій, знайомство між собою, а також залучення нових облич до творення великої спільної справи.

Як розповіла Справжній Варті волонтер Люба (нині присутні утримувались називати до якого саме об`єднання належать), такі акції є надзвичайно важливими та несуть у собі меседж надійного тилу українських воїнів, які зараз воюють на Сході:

"Ми зібрались тут всі разом, аби показати, що у наших солдатів  є надійний тил. Водночас дуже важливим є не бути байдужими, не спати, бути постійно активними, адже хлопці не стомлюються і ми не можемо".

Присутні колективно виконали гімн України, згадали полеглих героїв-волонтерів та розгорнули велетенський синьо-жовтий прапор, який подорожуватиме всією країною, а волонтери кожного міста залишатимуть там свої підписи. По закінченню війни прапор планують передати на Донбас на зберігання. 

 

 

 

comments powered by HyperComments