Львів’ян запрошують долучитися до патрулювання міста на 9 травня

Валерій Шмаков  |  Вівторок, 5 травня 2015, 14:38
Активісти громадського формування «Рабів до раю не пускають» запрошують львів’ян долучитися до охорони громадського правопорядку у Львові на період святкувань 8 та 9 травня.
Львів’ян запрошують долучитися до патрулювання міста на 9 травня

Усі охочі допомогти оберігати спокій жителів та гостей Львова, пройдуть спеціальне навчання. Лише після того вони зможуть виходити на патрулювання. Як повідомив керівник громадського формування Іван Спринський, активісти патрулюватимуть місто разом із правоохоронцями та іншими громадськими організаціями.

Громадських охоронців правопорядку можна буде розпізнати за чорними формами з нашитими шевронами та пов’язками. Окрім того, у штабі формування діятиме гаряча лінія – 063-939-76-10. За цим номером можна буде повідомляти про різні небезпечні ситуації чи підозрілі предмети у громадських місцях.

«Якщо першотравневі свята пройшли у Львові спокійно, то на 9 травня можуть бути вчинені диверсії чи заворушення. Тож, наші активісти будуть чергувати по місту, аби їх попередити і уникнути. Також просимо всіх небайдужих у разі виявлення незрозумілих речей повідомляти нам на гарячу лінію. Наша оперативна група обов’язково виїде на місце події», – наголосив Іван Спринський.

Бажаючі допомогти патрулювати місто у святкові дні можуть звернутися до штабу громадського формування.

comments powered by HyperComments