Львів знову прийме у себе виставку спортивних автомобілів

Юлія Субота  |  Четвер, 30 квітня 2015, 13:52
4 травня у Парку культури відбудеться нестандартна виставка.
Львів знову прийме у себе виставку спортивних автомобілів

У понеділок, 4 травня, починаючи з 12:00 можна бути прийти у Парк культури та насолодитись виглядом справжніх спортивних автомобілів, власниками яких є провідні автогонщики Львова.

У відвідувачів буде змога "доторкнутись" до легенд та зробити світлини з найбільш вподобаними автівками. Чи не кожна із представлених красунь вигавала драг-рейснінг, ралі чи автослоалом. 

Організаторами дійства є львівський автоспортивний проект Drive Сity, який перед початком нового сезону вирішив запрезентувати львів`янам та гостям міста своїх чотириколісних подруг. Така виставка у місті відбувається вже вдруге. 

А наступного тижня більшість учасників акції вирушать до Буковеля, де змагатимуться за перемогу в чемпіонаті України з гірських автоперегонів. 

Цікаво знати:  Drive City - проект, спрямований на представництво інтересів водіїв та створення платформи для їх ефективного спілкування. Одним з пріоритетних напрямків роботи Drive City спрямований на комплексний розвиток професійного і любительського автоспорту у Львові.

 

 

 

 

 
comments powered by HyperComments