Ботанічний сад ЛНУ ім. Івана Франка запрошує на День відкритих дверей (ФОТО)

Юлія Субота  |  Неділя, 19 квітня 2015, 16:51
19 квітня у обох місцевих ботанічних садах запрошують на "Весняну симфонію".
Ботанічний сад ЛНУ ім. Івана Франка запрошує на День відкритих дверей (ФОТО)

Сьогодні, 19 квітня, у Ботанічному саду ЛНУ імені Івана Франка у рамках природничо-мистецької акції "Людина і сад" проводять День відкритих дверей під назвою "Весняна симфонія".

Нині на відвідувачів чекають прекрасні магнолії, які саме розпустились і готові дарувати світові свою красу, а також ряд цвітучих кущів. А от із квітами наразі негусто.

Окрім прогулянки садом організатори підготували для особливо цікавих цілу низку екскурсій для дорослих та дітей. Так, учні молодших класів мали змогу відвідати урок з первоцвітів, а дорослі більше дізнатись про дендофлору та колекцію цибулинних рослин.

Вже звично всі охочі могли пройтись садом у супроводі професійного екскурсовода, який зупиняється біля кожного цікавого "експоната" саду та розповідає про історію походження та особливості тієї чи іншої рослини.

Також відвідувачі мали змогу відвідати теплиці № 3, 8 та 9. Цікаво, що цього разу День відкритих дверей співпав у обох відділеннях Ботанічного саду (вул. Кирила і Мефодія, 4 та Черемшини, 44).

Ботанічний сад для відвідувачів відкритий з 14:00 до 18:00. Наступну таку акцію обіцяють провести вже у травні, коли зацвіте нова група рослин. 

comments powered by HyperComments