У Львові відкрилась унікальна інтерактивна виставка "Відчуй себе дослідником" (ФОТО)

Юлія Субота  |  П'ятниця, 17 квітня 2015, 20:15
"Музей цікавої науки" запрошує львів`ян стати дослідниками.
У Львові відкрилась унікальна інтерактивна виставка "Відчуй себе дослідником" (ФОТО)

Сьогодні, 17 квітня, у приміщенні львівського Державного природознавчого музею відкрилась велика інтерактивна виставка одеського "Музею цікавої науки" з символічною назвою "Відчуй себе дослідником".

До інтерактивної експозиції увійшло півсотні експонатів, які можна не лише споглядати, а й рухати їх, грати з ними у ігри, випробовувати та змагатись.

Як розповіла Справжній Варті директор одеського "Музею цікавої науки" Кирилова Маргарита, привезти виставку саме до Львова обрали не випадково, адже у тут проживають спраглі до науки люди, які прагнуть дізнаватись щось нове та цікаве, тож обираючи Львів організатори знали, що їхня виставка обов`язково знайде у місті своїх шанувальників. 

У "рідному" музеї налічується вже понад 130 інтерактивних експонатів, кожен з яких унікальний і змушує задуматись над здавалося б буденними речима. У Львові ж презентується частина колекції: трохи більше ніж півсотні робіт. 

Унікальність "Відчуй себе дослідником" полягає у тому, що тут цікаво буде всім: від діток дошкільного віку до дорослих розумних людей. Адже серед запропонованих до огляду робіт і справді чимало таких, які вимагають крихту знання та терпіння, аби розгадати загадку чи осягнути конструкцію.

Гостюватиме "Музей цікавої науки" у Львові до липня, тож якщо бажаєте весело та пізнавально провести час всією родиною чи у компанії друзів завітайте на Театральну, 18, і відчуйте себе дослідниками.

 

comments powered by HyperComments