Зоозахисники принесли до маєтку нардепа Дубневича душі вбитих ним звірів (ФОТО)

Валерій Шмаков  |  П'ятниця, 17 квітня 2015, 15:46
У Львові активісти-зоозахисники влаштували акцію «Подарунок депутату-вбивці», під час якої принесли м’які іграшки до маєтку народного депутата Богдана Дубневича у Сихівському лісі.
Зоозахисники принесли до маєтку нардепа Дубневича душі вбитих ним звірів (ФОТО)

Протестуючи проти вбивства депутатом тварин на полюванні активісти закликали спокутувати Дубневича свій гріх у два способи. Перший - профінансувати, врешті, Реабілітаційний центр бурого ведмедя у заповіднику «Синевир». Другий - поїхати в АТО і там демонструвати свої навички влучної стрільби у боротьбі з ворогом.

Сам Дубневич до пікетувальників так і не вийшов, відтак зоозахисники почепили на паркан маєтку принесені іграшки та транспаранти з гаслами. Активістам вдалося додзвонитися до нардепа, проте він повідомив, що на даний час перебуває у Києві, та запропонував для розмови приїхати до нього в столицю. На що один з активістів відповів, що « в Дубневичі мабуть сидить маленький Янукович».

Водночас, біля входу в будинок був припаркований джип нардепа, а територію навколо маєтка охороняли працівники міліції.

Нагадаємо, нещодавно нардеп Богдан Дубневич відзначився викладеними в соцмережах фото із впольованими по всьому світі тваринами.

comments powered by HyperComments