Як площа Ринок перетворилась на водне поле бою (ФОТО)

Юлія Субота  |  Понеділок, 13 квітня 2015, 15:45
Водні бої у центрі Львова проходять на ура.
Як площа Ринок перетворилась на водне поле бою (ФОТО)

Сьогодні, 13 квітня, у обливаний понеділок, центральна площа Львова перетворилась на справжнє поле бою, де зброєю є вода: молоді люди, здебільшого підлітки, прийшли аби весело провести час та долучитись до традиційного великоднього обливання.

Цього року було прийнято рішення про офіційне місце проведення водяних баталій, адже минулий негативний досвід показав, що декотрі особи не мають міри у обливанні та перетворюють веселу традицію на хуліганство. 

Всіх учасників дійства забезпечили постійним потоком води ( на площі встановили пожежні гідранти) та облаштували місце для сушки волосся, проте, враховуючи масштаби обливання, фену явно замало, аби бодай трохи просушитись.

Якщо з 12:00 учасників водних боїв було кількадесят, то вже після обіду, коли погода почала відверто псуватись, охочих обливати та обливатись значно поменшало. Все дійство відбувалось під запальну гучну музику.

За ті кілька годин, поки на площі тривали водні бої, бруківка перетворилась на стрімкий струмочок, а кількість порожній пластикових пляшок, яка нагромадилась біля входу у Ратушу вражала. 

Загалом на площі панувала дружня та весела атмосфера, адже більшість людей, які там перебували знали куди та нащо вони прийшли. Переглянути емоції водяних бійців ви можете у нашому фоторепортажі. 

comments powered by HyperComments