У Львові з`явився мусульманський центр

Юлія Субота  |  Середа, 25 березня 2015, 15:28
На проспекті Свободи, 26 тепер працюватиме мусульманський центр.
У Львові з`явився мусульманський центр

Сьогодні, 25 березня, у самому центрі Львова, на проспекті Свободи, 26, розпочав свою роботу перший мусульманський центр "Іхсан", де матимуть змогу збиратимуть для молитви кримськотатарські та мусульманські громади міста. 

"У нас є кімната для молитви, де 5 разів на день робитимуть намаз для мусульман, незалежно від національності. Також у нас організована навчальна частина, де вчитимуть основ нашої релігії та основної книги - "Коран". Крім того, тут будуть відбуватися різні культурні заходи", - розповів голова релігійної громади "Іхсан" Ернест Абкілямов.

Враховуючи складну ситуацію у нашій країні, анексію Криму, кількість переселенців, які осіли у Львові, створення подібного релігійно-культурного центру стало необхідністю. Тож тепер кримські татари, мусульмани та інші зацікавлені національності матимуть місце для зустрічей.

Цікаво, що окрім молитов та різноманітних культурних заходів та відзначення історичних подій, у "Іхсані" щотижня у суботу буде проводитись жіночий день, коли всі заходити проводитимуть жінки та дівчата. 

 

 
 
 

 

comments powered by HyperComments