У Львові запрацював перший альтернативний кінотеатр

Юлія Субота  |  Субота, 21 березня 2015, 18:01
Старий кінотеатр "Сокіл" зажив новим життям.
У Львові запрацював перший альтернативний кінотеатр

Днями у Львові розпочав свою роботу перший альтернативний кінотеатр, який розраховано не лише на любителів кіноблокбастерів, а й на кіногурманів та поціновувачів українського кіно.

Для свого задуму не стали забудовувати нове місце, а взялись реорганізовувати старий кінотеатр "Сокіл", який, як обіцяє директор Андрій Породко, вже до літа має зажити повноцінним новим життям.

У приміщенні не лише роблять повний ремонт та встановили систему Dolby та сучасний екран, а й згодом планують відкрити кіношколу. Поки ж поєднуючи досвід старих працівників та професіоналізм нових, керівництво закладу доводить "Сокіл" до пуття.

Цікавинкою нового кінотеатру стане те, що більшість фільмів буде транслюватись мовою оригіналу, а на екран буде виведено українські субтитри, що дозволить повною мірою пірнути у атмосферу фільму та сповна вловити акторську майстерність. 

Також 2-3 рази на тиждень тут показуватимуть українське кіно, яке займатиме особливе місце у прокаті, починаючи від дитячих фільмів, закінчуючи повнометражними серйозними картинами. 

 

 

 
comments powered by HyperComments