У Львові пройшов масштабний дитячий роло-флешмоб "Book-віраж" (ФОТО)

Юлія Субота  |  П'ятниця, 20 березня 2015, 15:18
20 березня у місті стартував Всеукраїнський тиждень дитячого читання у бібліотеках.
У Львові пройшов масштабний дитячий роло-флешмоб "Book-віраж" (ФОТО)

Сьогодні, 20 березня,  у парку ім. Івана Франка відбувся масштабний дитячий роло-флешмоб "Book-віраж", який ознаменував відкриття Всеукраїнського тижня дитячого читання у бібліотеках.

Як розповіли організатори дійства, флешмоб на роликах проводиться з метою популяризації читання серед діток та привернення уваги до проблеми відсутності бажання читати у багатьох дітей. Міські бібліотеки сподіваються, що батьки тих дітей, які не звертають увагу на читання своїх дітей, переглянуть своє ставлення до цього питання.

Аби приєднатись до урочистого відкриття Всеукраїнського тижня дитячого читання у бібліотеках, 19 районних бібліотек обрали серед своїм маленьких читачів найактивніших та зібрали разом біля пам`ятника Франкові для участь у роло-флешмобі. 

Організатори зазначають, що роликова пробіжка - всього лиш початок, а протягом цілого тижня на дітей чекають цікаві зустрічі з талановитими та відомими людьми, книжкові виставки, вікторини. 

Тож якщо ваша дитина вже цікавиться книжками та прагне дізнаватись та пізнавати нове, обов`язково приділіть час, аби вона відвідала ту чи іншу подію з нагоди Всеукраїнського тижня дитячого читання у бібліотеках, що триватиме до 27 березня.

Всі деталі та програму заходів можна дізнатись у найближчій до вас районній бібліотеці. 

 
 
 
 
 
 
 
comments powered by HyperComments