У Львові пройшли масштабні "Шевченківські святкування" (ФОТО)

Юлія Субота  |  Середа, 11 березня 2015, 18:13
До річниць народження та смерті Кобзаря організували цілу програму святкувань. Я
У Львові пройшли масштабні "Шевченківські святкування" (ФОТО)

Сьогодні, 11 березня, у Львівському Палаці Мистецтв вшановують пам`ять безсмертного Кобзаря України Тараса Григоровича Шевченка. З цієї нагоди Львівський Палац мистецтв спільно з  Народний музеєм Тарса Шевченка організували масштабні "Шевченківські святкування".

У рамках святкування відвідувачі дійства мали змогу переглянути відеопрезентацію проекту Юрія Гнатковського “Відчути Україну”, а також насолодитись полотнами українського художника Валерія Шаленка, який представив публіці збірку робіт "Навколо Шевченка".

Також до святкування долучилась капела бандуристів "Карпати" (художній керівник – заслужений діяч мистецтв України Ярослав Мелех).

Всі вище перераховані заходи зібрали у приміщенні Палацу Мистецтв чимало людей, які із задоволенням стали частиною святкувань з нагоди вшанування геніального Батька українського слова. 

Якщо сьогодні ви не мали нагоди прийти на "Шевченківські святкування", то у вас все ще є можливість відвідати виставку картин "Навколо Шевченка", яка діє на ІІ поверсі Палацу Мистецтв. 

 

 

 
comments powered by HyperComments