Вартість проїзду у маршрутних таксі Львова залишиться 3-гривневою

Юлія Субота  |  Вівторок, 10 березня 2015, 16:03
Вартість проїзду не зміниться, а от обмеження на пільговиків ввели.
Вартість проїзду у маршрутних таксі Львова залишиться 3-гривневою

Сьогодні, 10 березня, виконком Львівської міської ради прийняв рішення щодо збереження сталої вартості на проїзд у маршрутних таксі міста, проте, починаючи із завтрашнього дня пільговики зможуть користуватись транспортом безкоштовно лише у вказані години.

Начальник управління транспорту ЛМР Віктор Щир зазначив, що часові обмеження для пільговиків на проїзд у маршрутних таксі є вимушеною і аргументованою дією для того, аби полегшити ситуацію перевізникам і в той же час поки не піднімати вартість проїзду у громадському транспорті. 

"Одним із факторів, що негативно впливає на такий стан підприємств у галузі автотранспортних перевезень є значна кількість пільговиків, які користуються транспортними послугами безкоштовно і самі ж перевізники звернулись до міської влади з ініціативою обмежити у Львові час перевезення пільгових категорій пасажирів. З 1 червня по всій країні почнуть діяти законодавчі обмеження кількості пільгових категорій пасажирів. До того часу ми мусимо йти назустріч перевізникам і ввести тимчасові обмеження", - пояснив начальник управління транспорту ЛМР.

Тож згідно з рішенням міської ради від завтра пільговики мають право на безкоштовний проїзд у маршрутних таксі лише з 10:00 до 16:00.

Слід зазначити, що міським електротранспортом пільговики й далі зможуть користуватись у звичному режимі. 

 

 
comments powered by HyperComments