У Львові розпочала роботу арт-галерея "Корифеї українського мистецтва" (ФОТО)

Юлія Субота  |  Вівторок, 3 березня 2015, 19:09
3 березня у місті відкрилась арт-галерея, де виставлятимуть полотна видатних українських митців.
У Львові розпочала роботу арт-галерея "Корифеї українського мистецтва" (ФОТО)

Сьогодні, 3 березня, у Львові стало на одну арт-галерею більше: на вулиці Вірменській, 8, у другому залі "Маминої світлиці" тепер можна насолодитись переглядом полотен знаних українських майстрів.

Арт-галерея має символічну назву "Корифеї українського мистецтва" і її наповнення повністю відповідає назві. Серед експозиції можна переглянути картини таких визнаних майстрів пензля як Михайло Демцю, Володимир Патик, Орест Скоп, Тарас Григорчук, Петро Сипняк, Ігоря Копчика, Івана Остафійчука, Володимира Лободи.

На відкритті галереї зібралось чимало митців, які прийшли подивитись на свої роботи та переглянути полотна знаних колег. Організатором дійства є Андрій Федоришин.

Як запевняє сам пан Андрій, "Корифеї українського мистецтва"  -  це не чергова арт-галерея Львова, це дещо інше, а саме, місце, де будуть збирати під одним дахом вже визнані перевірені часом таланти українського малярства. Також у стінах галереї можна буде дізнатись про нові здобутки авторів та їхню творчість. 

Головна мета відкриття такого закладу - зібрати твори найвидатніших українських художників разом та зробити їх творчість ближчою для пересічних громадян. 

comments powered by HyperComments