"Шахтар" та "Баварія" у Львові показали нульову гру (ФОТО)

Юлія Субота  |  Середа, 18 лютого 2015, 00:51
17 лютого на "Арені Львів" відбувся поєдинок 1/8 фіналу Ліги чемпіонів.
"Шахтар" та "Баварія" у Львові показали нульову гру (ФОТО)

У вівторок, 17 лютого, на "Арені Львів" зібралось понад 34 тисячі вболівальників, які прийшли повболівати за свою улюблену команду або ж просто подивитись на футбол високого рівня.

Попри прогнози букмекерів щодо нищівної поразки "Шахтаря" від німецької "Баварії", матч завершився нічийним рахунком: жодна з команд так і не зуміла жодного разу результативно вразити ворота суперника.

Не допомогло гірникам і вилучення Алонсо на 65 хвилині матчу, навіть будучи у меншості "німецька машина" не дала шансу пробити собі по воротах. Загалом, протягом матчу у "Шахтаря" був єдиний шанс пробити з штрафного, який не увінчався успіхом.

Окремої уваги заслуговують вболівальники, щоправда, німецькі. Всі сектори, які були віддані німецьким фанатам не замовкали ані на хвилину, співали пісень та танцювали, вимахуючи прапорами своєї команди. Часами на стадіоні було краще чути німецьких вболівальників, аніж українських.

Якщо після першого тайму було враження, що от-от хтось заб`є гол і гра повернеться на 180 градусів, то вже у другому таймі стало зрозуміло, що обидві команди влаштовує нічийний результат і бігти стрімголов забивати голи ніхто не буде.

Що ж, завдання-мінімум гірники виконали: не дали забити на своєму полі, а як покаже себе "Шахтар" на матчі-відповіді у Німеччині, дізнаємось трохи згодом. А вже на післяматчевій прес-конференції тренер  "Баварії" Пеп Гвардіола відкрито сказав очевидне: "У Німеччині ми будемо фаворитами".

 

comments powered by HyperComments