До лінійки крафтового пива Robert Doms додався темний сорт «Robert Doms Мюнхенський»

Понеділок, 16 лютого 2015, 18:57
Напередодні відзначення 300-річчя Львівської пивоварні ТМ «Львівське» презентує шанувальникам крафтового пива новинку – темний сорт «Robert Doms Мюнхенський». «Robert Doms Мюнхенський» – темне пиво, що характеризується чистим ароматом, має виражений смак солоду, приємну хмільну гіркоту та тонкий карамельний присмак.
До лінійки крафтового пива Robert Doms додався темний сорт «Robert Doms Мюнхенський»

Новинка зварена за спеціальною рецептурою із використанням особливого солоду європейського походження. Саме наявність мюнхенського темного солоду «Munich Malt» багато в чому формує оригінальний смак, аромат і колір цього пива. Густина нового сорту становить 11,5%, вміст алкоголю – не менше 4%.

Перший налив продукту відбувся 6 лютого. «Robert Doms Мюнхенський», як і вся лінійка, випускається на Львівській пивоварні та з середини лютого доступна у продажу на всій території України.

Нагадаємо, що свою назву колекція особливих певних сортів дістала на честь уславленого власника Львівської пивоварні. Шанований галицький підприємець і меценат XIX століття Роберт Домс цінував пивні традиції, назбирані роками на пивоварні, і обирав лише найкращі рецепти та інгредієнти для виготовлення улюбленого пива. Кажуть, Домс багато подорожував Європою, відвідуючи різні регіони в пошуках унікальних і оригінальних сортів пива. Кращі рецепти він привозив додому, щоб у стінах Львівської пивоварні під його чітким наглядом майстри відтворювали легендарні смаки. І ось у 2014 році, через півтора століття, Львівська пивоварня, ідучи стопами Роберта Домса, почала випускати спеціальні сорти пива зі смаками Старої Європи, першими з яких стали світле пиво «Robert Doms Богемський» і напівтемне «Robert Doms Віденський».

Андрій Отрощенко, віце-президент із маркетингу компанії Carlsberg Ukraine: «Минулий рік показав, що крафтове пиво «Robert Doms» припало до смаку не тільки шанувальникам пива, але й було удостоєне найвищих нагород почесних всеукраїнських та міжнародних конкурсів. Майстри Львівської пивоварні надзвичайно дбайлиов ставляться до багатовікових традицій своїх попередників і варять пиво за особливими рецептами. Хочеться вірити, що новинка «Robert Doms Мюнхенський», випущена на честь 300-річного ювілею пивоварні, буде гідно оцінена шанувальниками пива».

 

 

 

comments powered by HyperComments