Нерукотворний образ Ісуса Христа залишають у Львові

Юлія Субота  |  Неділя, 15 лютого 2015, 21:55
Через шалений ажіотаж святиню залишать у місті ще на кілька днів.
Нерукотворний образ Ісуса Христа залишають у Львові

Сьогодні, 15 лютого, Нерукотворний образ Ісуса Христа мав би залишити місто, проте, через потік людей , які ледь не добу вистоювали у черзі, аби доторкнутись до святині, Римський Апостольський Престол, як виняток і знак особливої уваги до України, продовжив перебування Нерукотворного образу Ісусі Христа у Львові до вечора четверга 19 лютого.

“На уклінне прохання окремих категорій осіб (сім’ї загиблих в АТО, поранені, військові, неповносправні, діти з особливими потребами, особи з обмеженими можливостями), а також інституцій, що звернулися до церкви з проханням про можливість помолитися перед Нерукотворним Образом Господа Нашого Ісуса Христа - Римський Апостольський Престол, як виняток і знак особливої уваги до України, продовжив перебування реліквії до вечора четверга 19 лютого 2015 року”, - йдеться у повідомленні прес-служби Архиєпархії УГКЦ.
 
Проте, відтепер доступ до ікони буде обмеженим: у Соборі Святого Юра богослужіння відбуватимуться відповідно до встановленого порядку, а сам храм буде відкритим до 23:00.
 
Нагадаємо, Нерукотворний образ Ісуса Христа - реліквія, яку привезли з Ватикану, з особистої захристії Папи Римського мала б перебувати у Львові з 30 січня до 15 лютого.
 

 

 
comments powered by HyperComments