Повісток на дорозі водіям поки не роздаватимуть

Субота Юлія  |  Понеділок, 9 лютого 2015, 18:00
У Львові призупинили вручення повісток з залученням ДАІ.
Повісток на дорозі водіям поки не роздаватимуть

Ми вже писали про те, що водій на дорогах Львова разом із перевіркою документів міг заразом отримати й повістку до військкомату, що викликало цілу бурю емоцій та критики. Тож сьогодні  представник обласного військкомату оголосив про рішення призупинити практику вручання повісток просто посеред дороги.

"Вручення повісток на блокпостах ДАІ призупинили, оскільки зараз дуже велика кількість звернень військовозобов’язаних до районних військкоматів, яка відволікає працівників від роботи. Тому ми зараз проводимо активну інформаційну кампанію для того, щоб люди не лякалися", - заявив речник обласного військкомату Роман Поронюк.

Цікаво, що жодних уточнень з приводу часу відновлення мобілізації на дорогах озвучено не було. Попри те, що практикувалось залучення ДАІ до вручення повісток військовозобов`заним лише 3 дні, встигло наробити чимало шуму. 

Також поки невідомо у який спосіб військкомати планують сповіщати громадян про можливі способи надання їм повісток, адже у відповідних органах наголошують на тому, що справа військкомату передати військовозбв`язаному до рук повістку, а вже у який спосіб це відбуватиметься уточнень немає. 

 

 
comments powered by HyperComments