У Львові затвердили перелік стоянок для таксі

Юлія Субота  |  Понеділок, 26 січня 2015, 18:12
Міська рада взялась облаштовувати офіційні стоянки для таксі.
У Львові затвердили перелік стоянок для таксі

Сьогодні, 26 січня, Львівська міська рада нарешті погодила міську мережу стоянок таксі. Загалом це 93 адреси по всьому місту. Тепер вирішуватиметься питання ціни за стоянку, яку згодом мають утвердити на сесії міської ради. 

Тепер, коли у місті є чітко визначені місця для стоянки таксі, оператори таксоперевезень розпочнуть обладнання стоянок електронними апаратами для виклику таксі з телефону чи інших гаджетів, а також спеціальне місце для очікування для пасажирів. 

"Затвердження мережі дасть нам змогу вивести на конкурс операторів таксі, які легально працюють. Відповідно, ті оператори, які обслуговують пасажирські перевезення в режимі таксі, вийдуть на конкурс лише з тими документами, які в них є. Відповідно, конкурсний комітет побачить, хто підготувався, з якими документами, хто легально, а хто – нелегально працює в цьому бізнесі. По-друге, це дасть змогу поповнювати міський бюджет. Але для визначення точної суми департаменту економічної політики ще буде необхідно обрахувати, скільки коштуватиме місячне паркування таксі у цих зонах", - розповів начальник управління транспорту та зв`язку ЛМР Віктор Щир.

Станом на сьогодні, згідно з даними Асоціації вільних профспілок автотранспортників, у Львові діє 10 ліцензованих служб таксі: TAXI 1500 -"Радар сервіс", "Навігатор-таксі", "Браво сервіс", Старт –ЗЕС, "Л-арм", "АЦ Алькор", "МіКО", "Львів Таксі", "Український автомобіліст", Софія радіо-таксі.

 

 
comments powered by HyperComments