У Львові формують новий автопатруль

Юлія Субота  |  Понеділок, 26 січня 2015, 17:36
Громадські активісти оголосили про набір для патрулювання містом.
У Львові формують новий автопатруль

Нічними вулицями Львова незабаром знову патрулюватимуть добровольці, яких до спільної співпраці закликають ГФ "Рабів до раю не пускають", ГО "Автосотня" та ГО "Білі берети".

Громадські організації вже мають досвід у схожих патрулюваннях, які розпочались рік тому не лише у нашому місті, а й по всій Україні у зв`язку із бездіяльністю тодішньої міліції. 

Тепер же волонтери мають на меті зберігати спокій та порядок у місті та розглядають можливість співпраці з міліцією. Проте, зазначають, у разі виникнення непорозумінь з правоохоронними органами, можуть здійснювати патрулювання самостійно, мають необхідні для цього дозволи. 

Пригадуючи минулорічний досвід нічних патрулювань, коли злочинність на вулицях міста  впала майже до 0, громадські організації шукають добровольців, які мають автомобілі, або які мають право на патрулювання, а також медиків. 

Перевага надається молодим мужчинам, хоча якщо жіноча частина Львова має бажання допомогти оберігати спокій міста, знайдеться робота й для них.

Охочих записатись для нічних патрулювань просять телефонувати за тел. 068 750 13 85. Медиків просять звертатись за тел. 096 118 50 10. При виявлені підозрілих осіб на вулицях просять повідомляти за тел. 063 939 76 10.

 

 
comments powered by HyperComments