У Львові пройшов черговий Гармидер (ФОТО)

Юлія Субота  |  Неділя, 18 січня 2015, 19:46
17-18 січня у місті пройшов соціальний розпродаж унікальних речей.
У Львові пройшов черговий Гармидер (ФОТО)

Сьогодні та вчора, 17-18 січня на площі Музейній, що біля Домініканського собору пройшов соціальний розпродаж унікальних речей, виготовлених руками молодих майстрів. Простіше - Гармидер.

У рамках соціального проекту, який проводиться вже втретє з початку року, молоді умільці та виробники представляють увазі публіки свої товари за помірними цінами.

Цього разу на Гармидері можна було придбати унікальні листівки, записники, вироби з шкіри та фетру, книги, іграшки, прикраси ручної роботи, натуральні мила та масла.

Як розповіли учасники ярмарку, попри те, що сьогодні був останній день Гармидеру, проект не закривається, а лише набирає обертів. Планується, що вже до дня Валентина та Великодня львів`яни та гості міста зможуть знову помилувати своє око оригінальними прикрасами та речима, або ж придбати їх для себе. 

Цікаво, що якщо навіть вам нічого не підійшло з товарів, які були представлені на Гармидері, ви завжди можете взяти візитівку виробника чи майстра й вже поза ярмарком домовитись про створення унікальної речі, яка б пасувала саме вам. 

 

comments powered by HyperComments