У львівському еколого-натуралістичному центрі реабілітують тварин на радість дітям (ФОТО)

Юлія Субота  |  Субота, 17 січня 2015, 15:38
Цими вихідними у львівському міському дитячому еколого-натуралістичному центрі справжній аншлаг.
У львівському еколого-натуралістичному центрі реабілітують тварин на радість дітям (ФОТО)

Ми вже писали про те, що до львівського міського дитячого еколого-натуралістичного центру на початку січня прибуло одразу 10 обезсилених тварин, яких вдалось врятувати з ферми "Володар" у Дрогобицькому районі.

Тоді львів`ян просили допомогти із харчем, адже поголів`я нових мешканців чимале, а прогодувати треба кожного. Тож тепер "Справжня Варта" навідалась до врятованих тварин у гості, аби дізнатись як їм живеться та чого бракує. 

Як розповіли працівники еколого-натуралістичного центру суттєву допомогу з грішми на їжу та власне харчами забезпечують їм активісти "Екологічного опору", які першими почали бити на сполох, дізнавшись про ситуацію на "фермі смерті". 

Чимало пересічних львів`ян також відгукнулись на прохання допомогти ламі, вівцям та поні й приносять зерно, хліб, моркву, яблука. Проте, найбільша потреба зараз є у вівсі, якого не вистачає. 

Станом на сьогодні овець та поні прилаштували у вольєр страусів, а ламу підсилили до лами, яка вже була утриманцем центру. Поки місця для тварин обмаль, та все ж вистачає. Зараз ведуться відповідні роботи, аби вже найближчим часом переселити тварин у нові вольєри. 

Тож якщо ви маєте змогу допомогти еколого-натуралістичному центру утримувати тварин, то приносьте на Кубанську, 12: овес, моркву, хліб (краще сірий). А попри добру справу ви та ваші діти матимете змогу безкоштовно відвідати постійно діючу виставку тварин, яка налічує кілька десятків різних видів. 

До 1 лютого на території центру також діятиме виставка наноакваріумів організована львівським клубом акваріумістів , де ви зможете не лише подивитись на мікроскопічні підводні світи, а й проголосувати за той акваріум, який вам найбільше до вподоби. 

comments powered by HyperComments