Львівська волонтерська організація HandMade збирає кошти для бійців АТО (ФОТО)

Юлія Субота  |  Неділя, 11 січня 2015, 19:11
11 січня біля пам`ятника Данилові Галицькому волонтери організували збір коштів для АТО.
Львівська волонтерська організація HandMade збирає кошти для бійців АТО (ФОТО)

Сьогодні, 11 січня, на площі довкола пам`ятника Данилові Галицькому, львівські волонтери, організували щотижневий ярмарок смаколиків, де кожен охочий мав змогу скуштувати смачної юшки чи домашньої випічки.

На відміну від більшості волонтерів, які займаються збором коштів, одягу чи провіанту для українських бійців, HandMade власноруч займається пошиттям накидок для снайперів, балаклав, маскувальних сіток, устілок, рукавичок, які регулярно передаються на фронт.

Як розповіла Справжній Варті Святослава Фединяк, координатор пошиття накидок для снайперів, їхня робота є надзвичайно клопіткою та детальною. Разом з тим їхня продукція користується шаленим попитом, а на створення, до прикладу, однієї накидки для снайпера іде 1-2 тижні.

А от кількість устілок та балаклав, переданих на фронт, вже йде на тисячі. Всі моделі давно протестовані вояками та шиються з урахуванням побажань та зауважень воюючих. 

Всі кошти, які вдалось виручити з продажу смаколиків та юшки буде спрямовано на закупівлю матеріалів, з яких волонтери шитимуть необхідні для воїнів АТО речі.

 

comments powered by HyperComments