Володимир Путін завітає до Львова на різдвяні свята

Юлія Субота  |  Понеділок, 5 січня 2015, 23:02
Завтра у Львові відбудеться відкриття живої шопки.
Володимир Путін завітає до Львова на різдвяні свята

Завтра, 6 січня, напередодні Різдва, у Львові відбудеться відкриття вже традиційної живої шопки або вертепу, до якої цього року увійдуть не лише люди, а й живі тварини.

Особливістю львівського вертепу 2015 року стане роль головного поганця, яку замість царя Ірода буде втілювати російський президент Володимир Путін, який за останній рік завдав чимало шкоди нашій країні, тож актори вертепу не змогли обійти постать політика стороною.

Організатори живої шопки розповідають, що досвід перенесення актуальних персонажів сьогодення у вертеп не є новинкою: ось уже шостий рік поспіль актори вертепу зачіпають найбільш визначальні події року, що минув, у своїх сценках. 

Відкриття живої шопки відбудеться завтра, 6 січня, о 12:00 на площі Арсенальній, позаду міського Арсеналу. Діятиме шопка з 6 по 8 січня та буде безкоштовною атракцією для львів’ян та гостей міста. 

Всі охочі зможуть залишити добровільну пожертву у скриньках біля живої шопки. Всі виручені кошти підуть на допомогу воїнам АТО та їхнім сім`ям. 

 

 
comments powered by HyperComments