У Львові стартував конкурс на найкращого ялинкового ангелика

Валерій Шмаков  |  Субота, 3 січня 2015, 01:58
У Львові в рамках підготовки до Різдва стартувала акція «Різдво в Гаю з Ангелами». Метою акції є створити світлий та добрий настрій для усіх львів’ян та гостей міста.
У Львові стартував конкурс на найкращого ялинкового ангелика

Щоб стати учасником акції потрібно намалювати або зробити ангелика, почепити його на власну ялинку, сфотографувати і розмістити на фейсбук-сторінці свята «Різдво в Гаю» з хештегом #‎РіздвоВгаю.

Після цього потрібно принести свого ангелика у Львівську свічкову мануфактуру на пл. Музейну, 1. Акція триватиме до 5 січня.

Автори найкращих трьох ангеликів, фото яких наберуть найбільшу кількість лайків, отримають квитки на «Різдво в Гаю» або Різдвяні свічки. Усі ангелики, які будуть презентовані в рамках акції, стануть окрасою Шевченківський гаю на Різдво.

«Різдво в Гаю – це можливість зануритись у вир українських колядок, автентики та прекрасних наших традицій, які передали нам наші бабці. Кожен зможе привести сюди своїх родичів, друзів та принести із собою ангелика, бо кожна людина у цьому світі має свого охоронця, який допомагає долати труднощі та віднайти світло в самому собі», - розповіла координатор свята «Різдво в Гаю» Соломія Чубай.

comments powered by HyperComments