Юрій Андрухович представив у Львові свою нову книгу (ФОТО)

Юлія Субота  |  Середа, 24 грудня 2014, 20:38
24 грудня у книгарні "Є" відбулась презентація книги Андруховича "Тут похований Фантомас".
Юрій Андрухович представив у Львові свою нову книгу (ФОТО)

Сьогодні, 24 грудня, у приміщенні львівської книгарні "Є" було людно: чимало людей прийшли аби поспілкуватись та послухати непересічного автора української літератури Юрія Андруховича.

Попри те, що у книгарні була задуха, а автор запізнювався на власну презентацію, бо не встигав добратись із попередньої імпрези у Дрогобичі, народ терпляче чекав на свого улюбленця. 

До Львові пан Юрій завітав із своєю новою книгою "Тут похований Фантомас", у якій зібрано понад 70 матеріалів, які у різний час видавались (2010-2014) у авторській колонці на сайті ТСН.

За час написання колонки Андрухович встиг написати понад двісті унікальних та гострих матеріалів, декотрі із них навіть стали пророчими, на жаль, у реалії українського життя втілились здебільшого негативні прогнози.

Пан Юрій сам детально та виважено відібрав зі свого доробка для колонки ТСН найкращі, на його думку, матеріали, які уклав у хронологічній послідовності й наголошує, що часто дата написання служить орієнтиром для розуміння та усвідомлення всього написаного на тлі тогочасних подій. 

"Тут похований Фантомас" - таку назву має й одна із колонок Андруховича, яку сам автор вважає однією із найвдаліших, а назву - найвлучнішою, адже у свій час герой однойменного фільму був символом епохи, коли люди крізь сміх викидали негатив та страх, у такий спосіб борючись із останнім та перемагаючи його.

comments powered by HyperComments