У Львові стартував Різдвяний ярмарок хендмейду (ФОТО)

Юлія Субота  |  Субота, 20 грудня 2014, 19:03
20-21 грудня у Львові триватиме великий ярмарок виробів ручної роботи.
У Львові стартував Різдвяний ярмарок хендмейду (ФОТО)

Сьогодні, 20 грудня, у виставковому залі торгового комплексі "Інтерсіті", що на проспекті Чорновола, 67, розпочався ярмарок-продаж товарів ручної роботи різного спрямування.

На території дійства панує святкова атмосфера, лунає різдвяна музика, а умільці з різних куточків України привезли на продаж до Львова свої найкращі вироби.

Серед представлених товарів чимало різдвяно-новорічних речей, від листівок до ялинкових прикрас та елементів декору. Окрім цього ви можете потішити себе чи близьких, придбавши прикраси на різний смак та гаманець, вироби зі шкіри, натуральну косметику, мило, записники, одяг.

Також на території Різдвяного ярмарку хендмейду діє "куток" майстер-класів, де діти та дорослі можуть повчитись різних технік виконання речей ручної роботи, а також поспілкуватись із майстрами своєї справи.

Якщо ви сьогодні не встигли завітати на Різдвяний ярмарок хендмейду, завтра у вас також буде такий шанс. На завтра організатори дійства обіцяють цілу низку цікавих майстер-класів, благодійний аукціон та чимало унікальних речей.

comments powered by HyperComments