До Миколая волонтери рознесуть подарунки 3 тисячам діток

Юлія Субота  |  Середа, 17 грудня 2014, 20:24
Фабрика святого Миколая підбиває підсумки своєї діяльності.
До Миколая волонтери рознесуть подарунки 3 тисячам діток

Сьогодні, 17 грудня, у Львівському палаці мистецтв завершила свою діяльність благодійна Фабрика святого Миколая, яка тривала з 11 грудня й до сьогодні. 

Аби допомогти Миколаю рознести подарунки до кожного дитяти на Фабриці одночасно трудилось понад 700 його помічників, які ретельно записували, відбирали, розприділяли, а тепер й розноситимуть гостинці маленьким потребуючим львів`янам. 

Фабрика святого Миколая от уже 14 років дарує відчуття свята тим, про кого нікому подбати. Цьогоріч щасливими власниками подарунків від святого Миколая стануть 3 тисячі діток.

"Цього року Фабрика вже завершує свою роботу. Завтра ввечері, із шостої до дев’ятої, пакунки розвезуть по всьому місту. Спочатку все починалось досить складно, але ми впорались з об’ємом подарунків і сподіваємось, що нікого не пропустили і що помічники Миколая дійсно прийдуть до кожного", - зазначили організатори Фабрики святого Миколая.

Цікаво знати: Фабрика святого Миколая проходить щороку у рамках акції "Миколай про тебе не забуде". Мета акції - це допомога дітям та молоді із багатодітних та малозабезпечених дітей.

 

comments powered by HyperComments