На вихідних у Львові пройде різдвяний ярмарок хендмейду

Юлія Субота  |  Середа, 17 грудня 2014, 19:32
20-21 грудня у місті відбудеться різдвяна виставка-продаж унікальних речей та прикрас.
На вихідних у Львові пройде різдвяний ярмарок хендмейду

Цими вихідними, 20 та 21 грудня, у виставковому залі торгового центру Інетрсіті, що на проспекті Чорновола, 67, відбудеться святковий різдвяний ярмарок, де усі товари будуть зроблені руками.

Аби взяти участь у ярмарку до Львова з`їдуться майстри та майстрині зі всієї України. Серед запропонованих товарів можна буде знайти чимало цікавого, речей, які милуватимуть око та душу.

Серед вже зареєстрованих учасників дійства є майстри, що виготовляють: мило, свічки, елементи декору, іграшки, вироби зі шкіри, горнята, листівки та багато інших унікальних речей.

Окрім власне виставки-продажу у рамках ярмарку буде проведено не один пізнавальний та цікавий майстер-клас, де всі охочі не лише зможуть навчитись робити красу своїми руками, а й поспілкуватись із вже знаними майстрами своєї справи. 

У неділю, 21 грудня, буде проведено аукціон виробів народної творчості, всі виручені кошти з якого будуть передані на допомогу українській армії.  Час роботи різдвяного ярмарку хендмейду з 11:00 до 21:00 у суботу та неділю, 20-21 грудня. 

 

comments powered by HyperComments