"Видавництво Старого Лева" організувало книжковий розпродаж та свято для дітей та дорослих (ФОТО)

Юлія Субота  |  Неділя, 14 грудня 2014, 15:40
Сьогодні у Першій Львівській Медіатеці весело та людно.
"Видавництво Старого Лева" організувало книжковий розпродаж та свято для дітей та дорослих  (ФОТО)

Сьогодні, 14 грудня, з 12:00 по 18:00 у приміщенні Першої Львівської Медіатеки, що на вулиці Мулярській, 2А, відбувається книжковий розпродаж від "Видавництва Старого Лева".

Книжкове дійство проходить під назвою  родинної акції "На порозі Різдва", адже немає кращого та кориснішого подарунка для малечі чи дорослого, аніж якісна книга.

Окрім власне книг за зниженими цінами, організатори підготували для відвідувачів чимало розваг та цікавинок, серед яких: презентації книжок, майстер-класи та танці для діток,  зустрічі із відомими людьми (зіркові гості: Олександр Дерманський, Творча майстерня "Аґрафка", Мар'ян Пирожок, Ірина Старовойт, Мар'яна Савка, Катерина Міхаліцина, а також "Піккардійська терція", Павло Табаков, Наталка Карпа, Володимир Бєглов та інші).

У рамках сьогоднішньої акції проходить іще одна цікава подія: збір дитячих книг для неокупованої території Луганщини. Також беручи участь у майстер-класах, дітки мали змогу підтримати українських солдатів, що зараз воюють на Сході, зробивши їм подарунок власними руками. Всі вироби та речі, які будуть зібрані протягом "На порозі Різдва" у найближчі дні будуть передані на Схід. 

Тож якщо ви ще не встигли завітати у Першу Львівську Медіатеку на книжковий розпродаж та святкові акції від "Видавництва Старого Лева" - поспішіть, адже там ви не лише зможете зекономити та придбати хорошу та якісну дитячу та дорослу літературу, а й поспілкуватись із цікавими людьми.

До слова, кількість дітей на квадратний метр приміщення сьогодні просто зашкалює: всі малюки задоволені, зацікавлені, пізнавально та весело проводять час у компанії однолітків, тож батьки мають час, аби поспілкуватись між собою та придивитись літературу. 

comments powered by HyperComments