У Львові стартувала "Фабрика Святого Миколая" (ФОТО)

Юлія Субота  |  Четвер, 11 грудня 2014, 15:27
З 11 грудня у Львівському Палаці Мистецтв діятиме "Фабрика Святого Миколая".
У Львові стартувала "Фабрика Святого Миколая" (ФОТО)

Сьогодні, 11 грудня, у приміщенні Львівського Палацу Мистецтв, що на вулиці Коперника, 17 відбулось відкриття благодійної "Фабрики Святого Миколая", де проводиться збір подарунків для малозабезпечених дітей, у рамках проведення благодійної акції "Миколай про тебе не забуде".

Волонтери та учасники організаційного комітету не лише проводять збір речей та солодощів, а й ведуть їхній облік, реєструють, розприділяють по районах і врешті розфасовують пакунки по адресах.

Як розповів "Справжній Варті" учасник оргкомітету Богдан, враховуючи те, що акція проводиться вже не вперше, чимало людей зголошуються надати свої послуги чи допомогти матеріально, проте, є й нові люди, які долучились до доброї справи лише цьогоріч.

Серед подарунків, які приносять до Фабрики, рекордсменами є м`які іграшки, їх найбільше, далі йдуть розважальні ігри та іграшки, чимало пазлів, трохи менше канцтоварів та одягу.

З досвіду волонтери розповідають, що у кінцевому результаті не вистачає солодощів, адже діток багато, й у кожен пакунок хочеться вкласти якнайбільше смаколиків. Саме тому цього року було ухвалено рішення щодо контролю та реєстрації кожної окремої пожертви, адже при розфасовуванні пакунків має бути приблизно однакова кількість всього, аби жодна дитина не залишилась обділеною.

У 2014 році "Миколай про тебе не забуде" планує потішити подарунками понад 2 500 тисячі дітей. "Фабрика Святого Миколая" триватиме до 17 грудня включно. А вже 18-19 грудня активісти розвозитимуть подарунки до їх маленьких щасливих власників.

Тож якщо ви небайдужі і маєте змогу допомогти втілити у життя мрію маленької дитини, приносьте солодощі, одяг, іграшки, книги чи канцтовари у "Фабрику Святого Миколая", яка діятиме щодня з 11 до 17 грудня у цокольному приміщення Львівського Палацу Мистецтв, що на вулиці Коперника, 17. 

 

comments powered by HyperComments