У Львові триває виставка загиблого українського воїна Віктора Гурняка (ФОТО)

Юлія Субота  |  П'ятниця, 5 грудня 2014, 14:36
У Національному музеї імені Андрея Шептицького проходить фотоекспозиція загиблого українського патріота.
У Львові триває виставка загиблого українського воїна Віктора Гурняка (ФОТО)

У приміщенні львівського Національного музею імені Андрея Шептицього, днями розпочалась фотовиставка талановитого фотохудожника Віктора Гурняка, який брав активну участь у Революції Гідності та пішов воювати в АТО добровольцем, де, на жаль, зустрів свою героїчну смерть.

До експозиції увійшли 19 світлин, знятих Віктором під час кривавих подій на Майдані минулої зими, адже чоловік не лише активно відстоював інтереси нашої країни, а й не постійно не забував знімати кадри, які вже тепер стали історією українського народу.

Декотрі з відзнятих Героєм кадрів є унікальними, адже завдяки тому, що фотограф брав участь у обороні Майдану, йому були доступні навіть ті локації, куди не могли пробратись журналісти.

Переглядаючи світлини, складається враження, що все відбулось наче вчора, а від думки про те, що людина, яка вистояла кривавої зими й відзняла все це, пішла з життя на Сході України, через імперські замашки лідера сусідньої держави, стає сумно та моторошно.

У Віктора Гурняка залишилась любляча дружина та маленька красуня-донечка, яка вже ніколи не зможе погуляти містом із татком за руку. Всі ті, хто не є байдужим та має змогу, можуть допомогти  сім`ї Віктора матеріально: при вході на виставку є спеціальна скринька, де можна залишити кошти, або ж переписати банківські реквізити дружини померлого патріота. 

Прийти та на власні очі побачити кадри з Майдану можна до кінця грудня, у приміщенні львівського Національного музею імені Андрея Шептицького, що на проспекті Свободи, 20. Вхід безкоштовний. 

comments powered by HyperComments