Акція "Гривня для армії" вже зібрала десятки тисяч гривень

Юлія Субота  |  Середа, 26 листопада 2014, 20:02
Благодійна акція для допомоги солдатам дає чималі результати.
Акція "Гривня для армії" вже зібрала десятки тисяч гривень

"Фундація Духовного Відродження", яка є ініціатором благодійної акції у Львові "Гривня для армії", яка з початку свого існування (20 серпня) встигла зібрати понад 38 тисяч гривень станом на 20 жовтня.

Суть акції проста: кожен відвідувач певного закладу харчування має можливість за бажанням до вартості свого замовлення доплюсувати 1 гривню на потреби українських вояків.

Кожна пожертва є офіційною та проходить через бухгалтера закладу, який бере участь у акції, й щомісяця перераховує зібрану суму на офіційний рахунок в банку, з якого, по мірі потреби, знімаються кошти для допомоги українській армії. 

Гроші продовжують надходити на рахунок й далі, а організатори мають надію зібрати в два рази більшу суму потягом кількох місяців, яку можна буде потратити на закупівлю аптечок, допомогу родинам тощо.

Перелік львівських закладів, які підтримали акцію "Гривня для армії": Сало; Атляс; Кумпель; Гопак; Тераса на Ринку; Дарвін; Фреска; Штрудель хаус; Челентано; Кафе №1; The Gas Station; Фреска; Япі; Біанко Россо; Глорія Джинс кафе.

 
comments powered by HyperComments