Львівське Підзамче набуває нових барв (ФОТО)

Юлія Субота  |  Неділя, 16 листопада 2014, 13:36
Проект "Ревіталізація Підзамче" набирає обертів.
Львівське Підзамче набуває нових барв (ФОТО)

Ось уже декілька місяців у Львові триває проект "Ревіталізація Підзамче", у рамках якого безликі стіни будинків цього району починають жити новим життям: стають кольоровими та неповторними.

Останньою "зажила" новим життя стіна на вулиці Заводській, 39, де вже красується велетенський мураль, ескіз якого затвердили самі мешканці, проголосувавши на конкурсі за ту роботу, яка сподобалась найбільше.

Згідно з результатами голосування у конкурсі із величезним відривом перемогла робота Тараса Довгалюка, яка вже втілена у життя та прикрашає собою громіздку стіну.

Команда молодих митців кілька днів працювала над створенням малюнка та змогла створити шедевр буквально за кілька днів. Щоправда, кінцевий результат все ж дещо відрізняється від спочатку запропонованого ескіза.

Усі витрати на необхідне обладнання та матеріали взяли на себе організатори проекту.

Робота на вулиці Заводській не перша у цьому районі для команди Довгалюка: раніше ті ж хлопці вже прикрасили стіни на сусідніх до даної вулицях, зокрема, вулицю Жовківську.

Цікаво знати: проект "Ревіталізація Підзамче" реалізовує  Інститут міста (Львів) та Інститут розвитку міст (Краків) в рамках Комплексної стратегії розвитку Львова. Проект співфінансується у рамках Польської програми допомоги заради розвитку Міністерства закордонних справ Республіки Польща.

comments powered by HyperComments