Дизайнерський благодійний ярмарок проходить у Львові (ФОТО)

Юлія Субота  |  Субота, 11 жовтня 2014, 19:45
11-12 жовтня у місті проходить "Народна барахолка".
Дизайнерський благодійний ярмарок проходить у Львові (ФОТО)

Небайдужі люди Львова під керівництвом Емілії Худої вирішили приєднатись до збору коштів для воїнів АТО у небуденний спосіб: організувавши дизайнерський розпродаж просто посеред площі Ринок.

Організатори розповідають, що ідея стосовно організації подібного заходу витала у повітрі вже давно, і от нарешті творчі талановиті люди об`єднались та надали на продаж дизайнерські речі, а всі виручені кошти буде спрямовано на допомогу двом хлопцям, які постраждали у ході воєнних дій на Сході країни.

Допомогу вирішили зробити адресною: кошти не будуть передаватись із рук у руки тощо, а конкретна вказана лікарями сума буде надана на лікування та протези для Олександра Павлова та Товстика Сергія. 

Ярмарок "Народна барахолка" і справді вийшов дуже мистецьким та неординарним: тут ви можете придбати від дизайнерської листівки за кілька гривень до вишуканих елементів одягу, елементів декору та аксесуарів. 

Якщо ви не встигли відвідати благодійний ярмарок сьогодні, матимете таку можливість ще завтра, адже у неділю обіцяє бути не менш цікаво, аніж сьогодні.

comments powered by HyperComments