Цими вихідними у Львові відбудеться благодійна барахолка

Юлія Субота  |  П'ятниця, 10 жовтня 2014, 17:33
11-12 жовтня площа Ринок перетвориться на справжній ярмарок дизайнерського одягу і не тільки.
Цими вихідними у Львові відбудеться благодійна барахолка

"Народна барахолка" збирає небайдужих людей цими вихідними, у самому центрі Львова, площі Ринок, де впродовж 11 та 12 жовтня відомій дизайнери та діячі культури продаватимуть власні речі та одяг на користь українських солдатів.

Гаслом благодійної акції є просто та конкретне: "Не будь байдужим". І хоча слово "барахолка" у народі часто асоціюється із гуманітаркою, проте, це не зовсім так: всі охочі зможуть придбати одяг та аксесуари від модних українських дизайнерів, картини від провідних митців, особисті речі артистів шоу-бізнесу тощо.

Участь у благодійній «барахолці» вже зголосились взяти: дизайнери Оксана Караванська, Наталя Каменська та Олеся Кононова, Марта Ваххольц, Марія та Руслан Костельні, Роксолана Богуцька, Міла Квітка, Джаміля, художники Олена Онуфрів, Іванка та Олександр Войтовичі, Володимир Сидоренко. Павло Табаков, Наталка Карпа та Ірена Карпа обіцяють віддати на продаж щось із своїх речей.

 
Організаторка "Народної барахолки" головний редактор журналу «BOOM plus TV» Емілія Худа, розповіла, що ніхто зі тих, до кого вона зверталась по допомогу та пропонувала взяти участь у акції не відмовився, а навпаки із ентузіазмом відповідав на її пропозицію допомогти матеріально солдатам, які зазнали поранень під час АТО.
comments powered by HyperComments