У Львові стартувало Свято кави (ФОТО)

Юлія Субота  |  П'ятниця, 19 вересня 2014, 18:21
У місті відбувається восьме щорічне свято "На каву до Львова".
У Львові стартувало Свято кави (ФОТО)

Вчора у місті Лева стартувало восьме щорічне кавове свято "На каву до Львова", яке триватиме з 18 по 21 вересня. На площі Ринок вже запрацював Кавовий ярмарок та виставка обладнання та аксесуарів світових та українських брендів. 

Родзинкою цьогорічного фестивалю є благодійне спрямовування, на території свята встановлено скриньки для благодійних пожертв, адже у важкий  для країни час дуже важливим є допомагати нашим бійця із зони АТО, які зараз відстоюють наші кордони на Сході.

Усі охочі та гості міста мають змогу долучитись до кавового панно, "Make coffee. Not war", яке цими днями створюється на очах у всіх на площі Ринок.

На кавовому ярмарку можна не лише покуштувати  каву приготовану за найрізноманітнішими рецептами, а й поласувати смачними солодощами та стравами національної кухні.  Можна придбати сувеніри, каву, солодощі.

Усі торгові намети чудово стилізовані та справді створюють атмосферу європейського свята. До слова, ціни на ярмарку досить помірні, хоча звісно є й винятки. 

Атмосферу невимушеності та відпочинку доповнюватимуть музиканти Львівської філармонії, а також запрошені діджеї, які створюватимуть прекрасну фонову музику для усіх гостей.

Сцена, на якій гратимуть музиканти, оформлена у вигляді карти нашої України, ще до окупації Кримського півострова. 

Також у рамках "На каву до Львова" проводитимуться численні чемпіонати та майстер-класи по численних кав`ярнях нашого міста. З детальною інформацією програми свята можна ознайомитись тут.

comments powered by HyperComments