Львівський Ботанічний сад знову відкрив свої двері (ФОТО)

Юлія Субота  |  Неділя, 14 вересня 2014, 20:02
Осінній Ботанічний сад зачаровує красою та допомагає армії.
Львівський Ботанічний сад знову відкрив свої двері (ФОТО)

Сьогодні, 14 вересня, у Ботанічному саду, що на вулиці Черемшини у Львові, відбувся черговий день відкритих дверей. Щоправда, цього разу він був особливим.

День відкритих дверей, минув під назвою: "Жоржини - окраса осені", а звична скринька для пожертв на потреби саду цього разу була переповнена, а гроші збирали для наших хлопців з АТО.

Окрім різноманітних сортів жоржини, у саду також цвіли й троянди, водні лілії, а величезна кількість гарбузів, якими працівники прикрасили територію, милували око.

День відкритих дверех розпочався сьогодні о 14:00 й тривав до 18:00. Впродовж всього часу на території не припинялись потоки людей, а машин обабіч входу було стільки, що годі було й пройти. 

Підтримати українських вояків та помилуватись неповторною красою осені приходили парами, сім`ями, дружніми компаніями та навіть наодинці. Львів`яни та гості міста весело та цікаво проводили час, милувались квітами, слухали музику, грали у розважальні ігри, влаштовували пікніки та просто насолоджувались погожим днем на природі. 

comments powered by HyperComments