Донецький "Шахтар" втік зі Львова до Києва

Юлія Субота  |  Середа, 27 серпня 2014, 11:36
Донецький клуб вирішив перенести свій найближчий матч до української столиці.
Донецький "Шахтар" втік зі Львова до Києва

29 серпня на "Арені" Львів мав би відбутись поєдинок донецької команди "Шахтар", яка тимчасово проводить свої домашні матчі на львівському стадіоні, у зв`язку із політичною ситуацією на Сході країни.

Проте, сьогодні, 27 серпня, стало відомо про те, що клуб вирішив перенести матч із "Іллічівцем" до Києва, на стадіон ім. Баннікова. Виною всьому дощова погода та велике навантаження на газон стадіону.

Як пояснили у прес-службі клубу, "Шахтар" прекрасно прийняли у Львові, гравці задоволені умовами тощо, але той факт, що нещодавно "Арену" Львів було закріплено й за місцевим клубом "Карпати", а цей тиждень у Львові дощитиме чи не кожен день, тому керівництво клубу вирішило не травмувати надмірно трав`яне покриття стадіону і виїздить на матч до Києва.

Враховуючи той факт, що незабаром "Арена" Львів прийматиме матчі Ліги Чемпіонів, рішення про перенесення матчу із "Іллічівцем" є доволі виправданим.

Тож матч донецького "Шахтаря" із маріупольським "Іллічівцем" відбудеться 29 серпня о 17:00 у Києві на стадіоні ім. Баннікова. 

 

comments powered by HyperComments