У Львові відбудеться п`ята благодійна фотовиставка "На прищепках" (ФОТО)

Юлія Субота  |  Понеділок, 25 серпня 2014, 19:30
31 серпня у місті пройде благодійна фотовиставка.
У Львові відбудеться п`ята благодійна фотовиставка "На прищепках" (ФОТО)

Місто продовжує свою славну традицію і от уже вп`яте у Львові відбуватиметься благодійна фотовиставка "На прищепках", де кожна небайдужа людина (фотограф чи аматор), може принести власні роздруковані фото та долучитись до доброї справи.

Цього разу усі зібрані з продажу світлин кошти, будуть направлені на організацію творчих занять для дітей у "Лівчицькій спеціальній загально-освітній школі-інтернаті І-ІІ ступеня (для дітей з вадами психо-фізичного розвитку)".

Цікаво, що кожного разу, організатори обирають для допомоги нові установи чи організації. До прикладу, це було шкільне приладдя для малозабезпечених діток,  подарунки до святого Миколая тощо.

Цього разу виставка буде тематичною, а саме темою п`ятих "прищепок" є НЕСТРИМНІСТЬ. Бажаний формат фото від 15х20, на звороті бажано підписати автора та назву світлини.

Якщо ви не відчуваєте у собі потенціалу фотографа, ви можете просто прийти у сквер та придбати саме ту чи ті світлини, які припали вам до душі, таким чином зробивши власний вклад у хорошу справу.

Місце проведення фотовиставки звичне: сквер навпроти облради, між вул. Винниченка та Підвальною. Час проведення: 10:00 - 19:00.

 

comments powered by HyperComments