10 тонн допомоги Львова для зони АТО

Юлія Субота  |  Четвер, 7 серпня 2014, 15:27
Місто зібрало кількатонну допомогу для українських воїнів.
10 тонн допомоги Львова для зони АТО

Благодійна організація "Допомога армії України" спільно із Львівською міською радою організували гуманітарну допомогу для львівських військовослужбовців, які зараз захищають територіальну цілісність країни на Сході у зоні АТО.

Станом на сьогодні до місця бойових дій вже доставлено більше 10 тонн гуманітарної допомоги: харчів, речей першої необхідності та обладнання.

Зі слів начальника управління внутрішньої політики Львівської міської ради Андрія Шевціва, організація пункту прийому гуманітарної допомоги у храмі Петра і Павла (вул. Театральна, 11), дала просто колосальні результати:

"Є розуміння, що сьогодні кожен повинен працювати для української армії, для добровольців чи батальйонів міліції, адже ці бійці захищають нашу державу. Ми своєю працею допомагаємо їм у цьому хто як може. Завдяки органам самоврядування, церкві та місцевому бізнесу ми стараємося допомагати речами, які необхідні на фронті", - переконаний посадовець.
 
До слова, чиновники, котрі долучились до збору речей та продуктів у зону АТО переконують, що львівські бійці на полі бою забезпечені усім необхідним для життя та не відчувають жодного дефіциту.
comments powered by HyperComments