Студенти львівських вишів збирають кошти для української армії (ФОТО)

Юлія Субота  |  Субота, 26 липня 2014, 18:16
Сьогодні у парку імені Івана Франка відбувся благодійний розпродаж.
Студенти львівських вишів збирають кошти для української армії (ФОТО)

Сьогодні, 26 липня, у міському парку, що біля університету Івана Франка, у альтанці, відбувся благодійний розпродаж речей, усі зібрані кошти з якого будуть передані на потреби української армії.

Організаторами заходу є небайдужі студенти із львівських вишів, які власною ініціативною намагаються привернути увагу до проблем воїнів, які зараз воюють із терористами на Сході нашої країни.

Як розповіла "Справжній варті" одна із організаторок акції, cтудентка Ірина, подібний розпродаж вона із друзями організовує вперше, проте має надію, що знайдуться свідомі люди, котрі зможуть підтримати таку ініціативу або купишви речі на розпродажі, або ж принести на продаж щось своє.

Розпродаж триває протягом усього дня і має закінчитись близько 20:00 вечора. Наразі точної суми збору коштів з розпродажу звісно ж ще немає, але у планах на зібрані гроші закупити тактичні окуляри для солдатів у зоні АТО, ціна однієї пари 350 гривень.

Підсумки гаражного благодійного розпродажу можна буде переглянути на сторінці спільноти у соціальній мережі. Там же можна домовлятись про співпрацю із організаторами, які через деякий час планують повторити благодійний розпродаж.

Фото: Назарій Фарш

comments powered by HyperComments